Mouse-ul cu ecran OLED

Rival 700

La CES 2016 compania de periferice SteelSeries a anuntat un mouse inteligent. Numit Rival 700, are o caracteristica iesita din comun un display OLED. Complet personalizabil bordul cu ecran OLED ofera alerte tactile si componente fizice care pot fi schimbate.

„Suntem incantati de a livra primul mouse inteligent pentru jocuri din lume. Prin ascultarea jucătorilor si eSports, am perfectionat mouse-uri profesioniste pentru mai mult de un deceniu. Rival 700 reuseste sa indeplineasca toate cerintele jucatorilor si ii va ajuta sa castige.”, a declarat CEO-ul SteelSeries, Ehtisham Rabbani.

Puteti personaliza ecranul OLED si puteti urmari statistici (cati inamici ai impuscat, de exemplu), puteti schimba profilul si vedea setarile IPC. Utilizatorii pot crea, de asemenea logo-uri personalizate si animatii utilizand SteelSeries Engine si apoi le pot afisa pe ecranul OLED. Alertele tactile ar trebui să ofere beneficii, de asemenea, spune SteelSeries.

„Cu alertele tactile, mouse-ul nu mai este doar un dispozitiv de intrare, jucatorii pot simti acum evenimentele din joc, complicitatea lor. Rival 700 genereaza alerte tactile care notifica gamer-ul de evenimente in joc fara a afecta precizia sau acuratetea. Gamerii pot personaliza fiecare aspect al semnalarilor pentru evenimente in joc.”, a declarat compania.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *