Samsung a lansat televizoarele SUHD

Samsung televizoarele SUHD

Samsung a lansat la CES 2016 noile televizoare SUHD. Au fost prezentate modele curbate si fara rama de ultima generatie cu tehnologia Quantum dot.  Imaginea va fi ceva unic, imbunatatiri la toate aspectele, luminozitate, claritate, culori.

„Noile televizoare SUHD reprezinta una din realizările noastre importante in materie de inovatie, care conteaza cel mai mult pentru utilizatorii nostri, pentru ca ofera cea mai buna calitate a imaginii pentru acasa. In 2016, mergem mai departe pentru a oferi o sinergie remarcabila de design, inginerie si arta”, a declarat Hyun Suk Kim, presedinte Visual Display Business pentru Samsung Electronics.

Programe live, jocuri si chiar meniul care apare pe ecran permite accesul la programele preferate imediat ce televizorul a fost deschis. Noua tehnologie permite utilizatorilor sa foloseasca o singura telecomanda. Ai la dispozitie 500 de jocuri ca Assassin’s Creed III, Batman: Arkham Origins, The LEGO Movie si multe alte modalitati de distractii, ca niciodata.

Aplicatia Smart View permite impartasirea informatiilor vazute de dumneavoastra cu ceilalti indiferent de sistemul lor de operare Andoid, iOS sau Windows. Astfel, aplicatiile Accuweather, Crackle, iHeartRatio, M-Go, Plex, Pluto.Tv UFC, Vimeo, YuppTV etc sunt compatibile cu Smart View.

Televizoarele SUHD dispun de tehnologia IoT hub, care impreuna cu Smart Things se poate conecta si poate controla peste 200 de dispozitive compatibile cu Smart Things – fie ca vrei sa vezi cine suna la usa, sa inchizi usa sau sa inchizi lumina, totul din fata ecranului.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *