PC Gaming Acer Predator AG6-710

PC Gaming Acer Predator AG6-710

Lumea de astazi nu poate exista fara tehnologie. Toti avem acasa un PC sau un laptop. Nu cred ca se afla persoana in Romania care sa nu isi doreasca un calculator ca acesta. Pe langa designul futurist sub carcasa se afla o adevarata bestie tehnologica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Acer Predator, nu este doar un PC, el este tatal lor. Lumea in care vei intra cu acest PC este unica. Gaming-ul nu va mai cunoaste limite, iar aplicatiile vor zbura, nu vei mai sti ce e inseamna sa aștepti.

Acer Predator este propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, modelul 6700K din generatia 6, construit pe 14 nm, la 4000 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 4.200 Mhz, face ca sistemul sa fie unic pe piata noastra.

Pentru o si mai mare putere calculatorul a fost dotat cu 16 GB RAM DDR 4, nu DDR 3 ca PC-urile obisnuite. Spatiul de stocare este si el unul impresionant 4 TB la 7200 rpm si 512 GB SSD. Pentru necunoscatori, va recomandam sa instalati sistemul pe hardul SSD, pentru o viteza superioara.

Cireasa de pe tort este placa video, care unge pe suflet toti gamerii inraiti, un Nvidia GeForce GTX 980 de 4 GB. Ce poti sa iti doresti mai mult. Si cand zici ca totul e super, dar parca ai fi vrut si mai mult atunci apare surpriza mare. Acer Predator este dotat cu un buton magic, un Turbo Boost care daca il apesi simti cum PC-ul mai are putin si zboara. Unitatea are si un Bluray Disk pentru a putea viziona filme la cea mai buna calitate.

Acer Predator AG6-710 vine cu Windows 10 instalat , pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum. Carcasa sistemului are nu mai putin de 15.6 Kg, racirea acestui monstru fiind una pe masura. Unui asemenea calculator ii sta bine un monitor pe masura si noi va recomandam modelul LED IPS LG 34 inch, care poate fi vazut si comandat aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *