Se lanseaza Samsung Galaxy S7

Samsung-Galaxy-S7

Avem vesti noi cu privire la noul Samsung Galaxy S7. Se pare ca terminalul vine in doua variante, normal si Edge. Telefoanele seamana cu versiunea precedenta, diferenta fiind dimensiunea modelului Edge care este mai mare.

Noutatile sunt peste tot, telefonul va fi rezistent la apa, va avea card pentru memorie pana la 200 GB si camera foto mult imbunatatita. Galaxy S7 va fi propulsat de un chipset Exynos 8890, iar cei de la Samsung spun ca va fi cu 30% mai rapid si cu 10% mai eficient in ceea ce priveste bateria in comparatie modelul precedent.

De asemenea, procesorul va fi ajutat de 4 GB RAM. Display-ul va avea o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli. In ceea ce priveste pretul cel mai ieftin Galaxy S7 va costa 600£, iar Galaxy S7 Edge ar putea avea un pret de 750£.

Cireasa de pe tort se pare ca va fi faptul ca smartphone-ul va fi capabil sa redea fisiere video timp de 17 ore la luminozitate maxima. Lansarea telefonului va fi in data de 11 martie si o veti putea vedea video si text live aici pe Digilive.ro.

Super oferte la telefoane de top:

  1. Samsung GALAXY S6 Edge, 32GB, Green – Vezi aici oferta
  2. Samsung GALAXY Note 5, 32GB, Gold – Vezi oferta aici
  3. Samsung GALAXY S6, 64GB, Black – Vezi oferta aici
Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *