Combina frigorifica Samsung – Pentru o alimentatie sanatoasa

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Vrei sa iti cumperi un frigider si vrei sa fie unul bun si la reducere, aceasta e sansa ta. Iti recomandam Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Cu o capacitate totala de 329 litri este mai mult decat suficient pentru o familie. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA a repartizat compartimentele frigiderului astfel incat sa fie usor sa cauti produsul dorit chiar daca e in spatele altor produse, realizand un sistem de glisare foarte inteligent.

Totodată frigiderul este din generatia No Frost,  mentinand calitatea fructelor si legumelor o perioada indelungata fara a le ingheta. Dispare in felul acesta gheata si zapada acumulate in interior, curaarea acestuia fiind foarte usor de facut.

Samsung este dotat si cu dozator de apa, adica pe timp de vara poti sa bei un pahar cu apa rece fara sa deschizi frigiderul. Cu o capacitate de 98 de litri al congelatorul si 210 al frigiderului, Samsung a reusit foarte bine compartimentarea.

Combina este de ultima generatie si are un consum de energie foarte mic, conform normelor Uniunii Europene. Design-ul este foarte stilat dupa cum se si vede, cu linii bine conturate si fluide, care fac ca aceasta combina sa se integreze bine in orice bucatarie.

Lumina interioara este cu LED si creaza un aspect foarte placut cand desfaci frigiderul.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *