Masina de spalat rufe Whirlpool – Pret mic, spalare multa

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212

Masinile de spalat au fost intotdeauna un necesar important in casa. Din pacate, ca orice electrocasnic, se mai și strica, dar daca stii sa ai grija de ea, te va tine ani buni fara sa bagi bani in reparatii.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Una din cele mai bune masini de spalat rufe care nea impresionat este SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212. Aceasta poate spala si la temperaturi joase, avand un consum de energie redus, Clasa A++.

SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 amesteca apa cu dero pentru a face spuma si a intra in tesatura chiar si la temperaturi mici. Astfel veti obține o curatire superioara a lucrurilor si o economisire de energie.

Imbracamintea isi va pastra culoarea initiala si nu va fi afectata stiut fiind faptul ca unele tesaturi sunt pretentioase. Aspectul masini este foarte frumos cu linii curbate si o culoare care se poate integra oricarui decor.

In plus daca masina va avea vreo problema tehnica va fi usor de reparat. Cu o capacitate de incarcare de 6 kg si 1200 de rotatii pe minut SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 este solutia perfecta pentru spalarea rufelor.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *