Espressor automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B, un pret unic

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Cea mai folosita bautura de pe planeta este cafeaua. Tuturor ne place aroma, gustul si energia pe care aceasta bautura ne-o da. Pentru un surplus de savoare ai nevoie de un espressor, unul bun dar care sa nu coste mult. Noi va recomandam un model care este la indemana oricui, datorita pretului foarte bun.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este un espressor foarte bun care are propria rasnita de boabe de cafea din ceramica. Acest lucru aduce un plus de gust si aroma cafelei. Multe din espressoare merg pe capsule care sunt foarte scumpe, insa nu si acest model. DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B face atat espresso cat si cappuccino, in functie de dorintele tale. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de espressoare, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B suporta atat cafea boabe, avand propria rasnita, cat si cafea macinata. Acest espressor are un rezervor de apa de 1.8 litri si poate prepara doua cesti simultan. Cu o greutate de 10 kilograme espressorul poate fi mutat relativ usor. Aspectul lucios si culoare neagra da o nota de luxoasa indiferent de bucatarie.

Cei 1.450 de wati ajuta la prepararea espresso-ului si partea cea mai buna este ca se poate prepara din propria ta cafea.

Daca doriti un espressor cu adevarat profesionist care sa prepare de toate, de la Ristretto, Espresso, Cafea, Cafea speciala, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Spuma de lapte, Apa fierbinte puteti incerca acest Espressor automat Jura Impressa F8.

Viata dumneavoastra poate fi mai frumoasa si mai aromata cu DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B. Aveti o singura viata, nu o risipiti cu griji aiurea. Din cand in cand bucurati-va sufletul.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *