Boxe 5.1EDIFIER C6XD – Pret si specificatii tehnice

Boxe EDIFIER C6XD

Asculta muzica fara distorsiuni, calitate maxima. Cauti un sistem audio bun si ieftin, care sa iti satisfaca apetitul muzical, atunci nu rata aceasta oferta de Boxe 5.1 EDIFIER C6XD. 80 de wati si un design superb fac ca boxele sa impresioneze pe oricine.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Membrana boxelor este sustinuta de o carcasa din lemn, acest lucru crescandui fiabilitatea si nivelul sunetului. Aspectul superb dat de plasticul negru si gri bine finisat și culoarea slefuita face ca sistemul sa fie un accesoriu frumos indiferent de living.

Indiferent daca vei da o petrecere sau asculti singur muzica, sunetul va fi unul de exceptie. Prietenii vor fi impresionati de claritatea si puterea sistemului chiar si la putere maxima.

Boxe 5.1 EDIFIER C6XD pot fi conectate fie la un laptop sau PC si te vei putea bucura de muzica si jocuri fara limite sau la un DVD Player si poti face o atmosfera de cinema, putand auzi chiar si fosnetul unei frunze in cadere.

Va recomandam sa imprastiati boxele in camera astfel incat sa fiti înconjurat de sunet si sa creati un mediu placut. Dupa cum se stie muzica poate schimba starea de spirit iar cu acest sistem puteti crea atmosfera dorita. Subwooferul are 38 de wati iar fiecare satelit cate 10 de wati.

Pret si specificatii tehnice de varf la pret redus.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *