Laptop Lenovo IdeaPad Y700-15ISK – Pret si specificatii tehnice

Laptop Lenovo IdeaPad Y700-15ISK

Prea frumos, prea puternic, prea elegant, ce mai discutie este superb. Un laptop care sa nu aiba niciun defect nu am vazut, dar acesta m-a impresionat cu adevarat. Propulsat de un procesor I7 la 2600 mhz cu 4 nuclee de ultima generatie este de senzatie.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Puterea celor 4 nuclee poate face fata la orice aplicatie si joc fara a se incinge. Totodata laptopul este sustinut de 16 GB RAM care daca ti se par putini pot fi dublati.

Display-ul este unul de 15,6 inchi Full HD si are un unghi de vizualizare foarte bun. Hard Disk-ul este de 512 GB SSD, avand astfel o rata marita de transfer.

Cireasa de pe tort este placa video, un NVIDIA GTX 960M de 4 GB DDR 5, creata pentru a face fata oricarui joc de ultima generatie. Bateria este una cu 4 celule pentru o autonomie crescuta care dupa parerea noastra poate tine pana la 5 ore pe inainte sa fie racordata la priza.

Carcasa este un amestec de metal si plastic de culoare neagra, finisajele fiind de calitate superioara. Tastatura este luminata iar touch padul suporta gesturi multiple.

Dupa opinia mea este laptop-ul perfect, puternic, usor de transportat datorita greutati reduse de doar 2,6 Kg, elegant si rafinat. Camera amplasata pe acest Lenovo IdeaPad Y700-15ISK este una HD pentru o socializare cu prietenii la calitate suprema.

Orice doriti sa realizati in fata unui laptop acest model o poate face. La Lenovo IdeaPad Y700-15ISK, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *