Panasonic SC-MAX4000EK – Pret si specificatii tehnice

Panasonic SC-MAX4000EK

Da muzica mai tare! Cu sistemul asta o poti face. Toti ne dorim sa ascultam muzica de calitate la un nivel care sa te faca sa simti cum vibrezi. Sisteme audio sunt cu carul in magazine, dar de multe ori cand le aduci acasa dupa un timp incep sa baraie cand volumul e mai tare, insa nu si cu sistemul nostru.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Panasonic a creat ceva divin si au lansat pe piata modelul SC-MAX4000EK. Cei 2400 de wati de muzica fac sa vibreze orice incapere. Finisajul sistemului este foarte bine realizat, aspectul slefuit si elegant face ca boxele sa impresioneze indiferent de incapere.

Membrana boxelor este foarte importanta pentru ca asigura fiabilitate și claritate sunetului, iar Panasonic a avut grija sa fie din lemn, adica tot ce e mai bun. Indiferent daca vei da o petrecere sau asculti singur muzica, sunetul va fi unul de exceptie. Prietenii vor fi impresionati de claritatea si puterea sistemului chiar si la putere maxima.

Sistemul audio Panasonic SC-MAX4000EK poate fi conectat fie la un laptop sau PC si te vei putea bucura de muzica si jocuri fara limite sau utilizati simplu conectarea printr-o conexiune prin Bluetooth sau NFC. Poti face o atmosfera de cinema, putand auzi chiar si fosnetul unei frunze in cadere.

Dupa cum se stie muzica poate schimba starea de spirit iar cu acest sistem puteti crea atmosfera dorita. Panasonic SC-MAX4000EK are si radio pentru a asculta postul tau favorit.

Orice doriti sa realizati cu acest sistem o puteti face. La Panasonic SC-MAX4000EK, raportul calitate – pret este bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *