Sistem Desktop TREND GAMER – Specificatii tehnice si pret

Sistem Desktop TREND GAMER

Arata bine se misca bine si nu are defect. Nu cred ca exista persoana care sa nu isi doreasca un asemenea PC. Lumea de astazi nu poate exista fara tehnologie. Toti avem acasa un PC sau un laptop. Pe langa designul futurist sub carcasa se afla o adevarata bestie tehnologica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistemul Desktop TREND GAMER, nu este doar un PC, el este visul oricui. Lumea in care vei intra cu acest PC este unica. Gaming-ul nu va mai cunoaste limite, iar aplicatiile vor zbura, nu vei mai sti ce e inseamna sa aștepti.

TREND GAMER este propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, la 3600 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 4.000 Mhz, face ca sistemul sa fie un monstru pe piata noastra.

Pentru o si mai mare putere calculatorul a fost dotat cu 16 GB RAM DDR 3. Spatiul de stocare este si el unul bun 500 GB la 7200 rpm.

Cireasa de pe tort este placa video, care unge pe suflet toti gamerii inraiti, un Nvidia GeForce GTX 730 de 2 GB GDDR3. Ce poti sa iti doresti mai mult? Unitatea are si un DVD+/-RW pentru a putea viziona filme la cea mai buna calitate.

Sistemul Desktop TREND GAMER are nevoie de Ubuntu 15.10 instalat, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum. Carcasa sistemului are nu mai putin de 5 Kg, racirea acestui monstru fiind una pe masura. Unui asemenea calculator ii sta bine un monitor pe masura si noi va recomandam modelul LED ASUS 23 inch, Full HD, care poate fi vazut si comandat aici.

La Sistemul Desktop TREND GAMER, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *