Espressor Panasonic NC-ZA1HXE – Pret si specificatii tehnice

Panasonic NC-ZA1HXE

Nu exista persoane mature ca sa nu ii placa o cafea buna. Cea mai folosita bautura de pe planeta este cafeaua. Tuturor ne place aroma, gustul si energia pe care aceasta bautura ne-o da. Pentru un surplus de savoare ai nevoie de un espressor, unul bun dar care sa nu coste mult. Noi va recomandam un model care este la indemana oricui, datorita pretului foarte bun.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Panasonic NC-ZA1HXE este un espressor foarte bun care are propria rasnita de boabe de cafea din ceramica. Acest lucru aduce un plus de gust si aroma cafelei. Multe din espressoare merg pe capsule care sunt foarte scumpe, insa nu si acest model. Panasonic NC-ZA1HXE face Espresso/ Cappuccino/ Cafea/ Latte macchiato/ Lapte cald, in functie de dorintele tale. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de espressoare, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Gradul de macinare al cafelei are cinci niveluri in functie de cat de tare vrei sa fie cappuccino. Panasonic NC-ZA1HXE are un rezervor de apa de 1.4 litri si poate prepara doua cesti simultan. Aspectul lucios si culorile negru si metalizat dau o nota de luxoasa indiferent de bucatarie.

Daca doriti un espressor cu adevarat profesionist care sa prepare de toate, de la Ristretto, Espresso, Cafea, Cafea speciala, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Spuma de lapte, Apa fierbinte puteti incerca acest Espressor automat Jura Impressa F9.

Viata dumneavoastra poate fi mai frumoasa si mai aromata cu Panasonic NC-ZA1HXE. Aveti o singura viata, nu o risipiti cu griji aiurea. Din cand in cand bucurati-va sufletul.

La Panasonic NC-ZA1HXE, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *