Amazon vine in Romania

Amazon

Compania de retail numarul 1 in lume, Amazon, vine si in Romania. Compania americana de comert online are deja peste 40.000 de angajati in lume.

In 2015 personalul Amazon din Europa a crescut cu 10.000 de angajati iar compania va continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare.

„Intentionam sa cream mai multe mii de locuri de munca in 2016 incepand de la lingvisti, experti in digital media si pana la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distributie si customer service. In prezent recrutam noi specialisti si in computere si dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare si dezvoltare din Europa, amplasate în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, Romania, Spania si Marea Britanie”, a afirmat vice-presedintele Amazon Europe, Xavier Garambois.

Amazon a investit pana acum peste 15 miliarde de euro in infrastructura si operatiunile sale din Europa. Retailerul american a inchiriat o suprafata de circa 2.000 mp in cadrul proiectului Palas Iasi. Locatia nu este una de retail, ci serveste ca centru de dezvoltare pentru compania Amazon.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *