Noul iPhone 7 – Lansare, pret si specificatii tehnice

iphone7

Apple se pregateste sa lanseze noul iPhone 7 si 7 Plus. Dupa succesul rasunator cu modelul 6S este de asteptat ca viitorul smartphone sa impresioneze. Este stiut faptul ca Apple este un inovator in acest domeniu si mai mult ca sigur vor veni cu un raspuns puternic competitorilor Samsung.

Super oferte la telefoane de top:

  1. Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold – Vezi aici oferta
  2. Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Vezi oferta aici
  3. Huawei Mate 8, 64GB, 4G, Auriu – Vezi oferta aici

O prima schimbare intervenita la noul terminal este ca va fi mai subtire iar slotul pentru casti va disparea. Telefonul va fi cu 14% mai subtire decat iPhone 6, care are o grosime de 7,1 mm. Se pare ca viitorul smartphone Apple va fi la fel de subtire ca iPod touch (6,1 mm). In pachet vom gasi probabil casti wireless. Aceasta schimbare va duce la marirea capacitatii baterie care se doreste a fi una cu o autonomie marita.

(P) QuickMobile – Cea mai variata gama de telefoane.

Procesorul va fi mult superior celor aflate astazi pe telefoane iar camera foto va fi dubla pentru a face poze la fel ca un aparat foto DSLR. De asemenea, noul iPhone 7 va fi in stare sa se protejeze singur de lovituri sau socurile provenite de la scaparea din mana.

Asa cum nea obisnuit Apple va lansa iPhone 7 in septembrie, in urma unui eveniment care va putea fi vazut live aici. Pretul viitorului iPhone 7 va varia intre 1.000 si 1.200 de dolari in functie de spatiul intern.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *