Emag a cumparat PC Garage

pc garage emag

Emag a cumparat in luna aprilie magazinul online PC Garage, care este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania.

––>>> Click aici sa vezi oferta eMAG! <<<––

In cei 11 ani de cand e pe piata PC Garage a ajuns la un numar de peste 30.000 de produse active si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup, lucru care demonstreaza seriozitatea magazinului. In prezent, site-ul numara peste 1.000.000 de vizite in fiecare luna.

Traian Cristea va ramane in continuare director general la PC Garage, iar echipa, comunitatea si platforma PC Garage vor fi pastrate si dezvoltate.

“PC Garage si-a creat reputatia de specialist in solutii de IT si gaming, care sta foarte aproape de clienti printr-o comunitate pasionata. Am ajuns la un punct in care ne-am dorit sa ne dezvoltam mai departe si eMag este cel mai bun partener pe care il puteam avea. Impartasim multe valori si dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piete noi”, a spus Traian Cristea, director general PC Garage.

„PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit sa creasca prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte buna a produsului si a industriei. Apreciez comunitatea puternica din spate si oamenii talentati din echipa. Avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si pozitionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, vom investi in dezvoltarea regionala si cresterea gamei de produse si servicii”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMag.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *