Espresso Automat Delonghi – Pret si specificatii tehnice

Espresso Automat Delonghi

Cea mai folosita bautura de pe planeta este cafeaua. Tuturor ne place aroma, gustul si energia pe care aceasta bautura ne-o da. Pentru un surplus de savoare ai nevoie de un espressor, unul bun dar care sa nu coste mult. Noi va recomandam un model care este la indemana oricui, datorita pretului foarte bun.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Espresso Automat Delonghi ETAM 29.510 B este un espressor foarte bun care are propria rasnita de boabe de cafea din ceramica. Acest lucru aduce un plus de gust si aroma cafelei. Multe din espressoare merg pe capsule care sunt foarte scumpe, insa nu si acest model. Espresso Automat Delonghi ETAM 29.510 B face Espresso, Cafea, Cappuccino, Caffelatte, Cafea la filtru, in functie de dorintele tale. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de espressoare, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Espresso Automat Delonghi ETAM 29.510 B suporta atat cafea boabe, avand propria rasnita, cat si cafea macinata. Acest espressor are un rezervor de apa de 1.3 litri si poate prepara doua cesti simultan. Cu o greutate de 9.1 kilograme espressorul poate fi mutat relativ usor. Aspectul lucios si culoare neagra da o nota de luxoasa indiferent de bucatarie.

Cei 1.450 de wati ajuta la prepararea espresso-ului si partea cea mai buna este ca se poate prepara din propria ta cafea.

Daca doriti un espressor cu adevarat profesionist care sa prepare de toate, de la Ristretto, Espresso, Cafea, Cafea speciala, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Spuma de lapte, Apa fierbinte puteti incerca acest Espressor automat Jura Impressa F8.

Viata dumneavoastra poate fi mai frumoasa si mai aromata cu Espresso Automat Delonghi ETAM 29.510 B. Aveti o singura viata, nu o risipiti cu griji aiurea. Din cand in cand bucurati-va sufletul. La Delonghi ETAM 29.510 B, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *