Sistem Desktop PC ASUS – Pret si specificatii tehnice

Sistem Desktop PC ASUS

Cauti un PC si nu stii ce sa iti iei, acest sistem face ca visurile tale sa devina realitate. Este, fara doar si poate, unul dintre cele mai bune calculatore de pe piata si cel mai ciudat ca si constructie.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistemul Desktop PC ASUS M70AD-RO003D te va duce intr-o lume virtuala, o lume a gaming-ului nemaiintalnita pana acum. Propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i5, modelul Haswell, la 3200 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 4.460 Mhz, face ca sistemul sa zboare.

Ca si cum acest lucru ar fi putin, calculatoul are si 8 GB DDR3. Cum toata lumea are proleme cu jocurile de ultima generatie, nu insa si pentru Sistemul Desktop PC ASUS M70AD-RO003D, pentru ca a fost echipat cu placa video Nvidia GeForce GTX 760 de 3 GB GDDR5.

Spatiul de stocare este impresionant si el, cei 1TB la 7200 rpm sunt arhisuficienti. Sistemul Desktop PC ASUS M70AD-RO003D beneficiaza si de o unitate optica DVD+/-RW pentru o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde.

Carcasa sistemului are nu mai putin de 9.8 Kg, avand o racire foarte buna.

Sistemul Desktop PC ASUS M70AD-RO003D vine free dos, insa va recomandam Windows 10, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum.

Sistemul beneficiaza si de o placa de retea, pentru a fi conectat la net fara fir. La Sistemul Desktop PC ASUS M70AD-RO003D, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Acestui PC ii trebuie un monitor pe masura, iar noi va recomandam Monitor LED ASUS 27 de inchi, care poate fi vazut si comandat aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *