Smartphone ONEPLUS 3 – Pret si specificatii tehnice

ONEPLUS 3

ONEPLUS 3 Dual Sim 64GB LTE 4G Gri este un telefon pentru oameni puternici. Daca ai atitudine si nu iti plac jumatatile de masura, acest smartphone este solutia ideala. Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 transforma experienta multi-tasking la un nivel superior.

Este inutil sa spunem ca Adreno 430, jocurile 3D si alte aplicatii care solicita destul de mult un telefon, nu vor mai avea nici un fel de bariere.

––>>> Click aici sa vezi oferta de telefoane! <<<––

Una dintre cele mai mari probleme ale fiecarui utilizator de smrtphone este bateria. De multe ori avem dificultati când vrem sa ne jucam, sa stam pe chat si telefonul se descarca. Si aci acest model, are solutia. Telefonul are un acumulator litiu-polimer imens de 3000 mAh si veti putea sta in jocuri si aplicatii o zi intreaga fara ca telefonul sa se descarce foarte mult. Bateria se incarca de la 0 la 60% in 30 de minute.

Surprizele nu se opresc aici. In afara bateriei, spatiul de stocare este, de asemenea, foarte important. 64 GB este o garantie ca nu veti ramâne niciodata fara spatiu de stocare pentru poze, aplicatii si jocuri. In plus, cu o memorie de 6 GB de RAM, telefonul OnePlus 3 va continua sa ruleze cu siguranta chiar si in multi-tasking.

Smartphone-ul OnePlus 3 detine si cel mai nou sistem de incarcare si transfer de date USB tip C, adica mufa de conectare poate intra in orice pozitie, aspect deloc de neglijat. Cablul de alimentare este compact si nu o sa se incurce niciodata si veti scapa de un nou stres.

Display-ul telefonului OnePlus 2 este de 5.5 inch, ceea ce aduce o rata de contrast de 1500:1, facând ca negrul sa fie mai pregnant. De asemenea, culorile ies mult mai mult in evidenta. Culorile reproduse pe display-ul Full HD sunt vii, evitand suprasaturarea.

Laserul autofocus de pe telefonul OnePlus 3 focalizeaza in mai putin de 0.2 secunde. Când sunteti pregatiti sa realizati o imagine, senzorul laser scaneaza automat imaginea, cautand cel mai indicat punct de focalizare. Nu ratati niciodata sa capturati poza perfecta cu ajutorul senzorului laser si cei 16 megapixeli. Camera pentru selfie are 8 megapixeli pentru o claritate sporita.

In concluzie telefonul este din categoria premium si rivalizeaza cu iPhone si Samsung. Pretul este mult sub concurenta si poate fi vazut aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *