Samsung Galaxy S8 va scana irisul ochiului

Samsung Galaxy S8

Tehnologia avanseaza cu viteza luminii. Saptamanal apar modele noi de telefoane si din ce in ce mai performante. Desi modelul Galaxy S8 nu a fost inca  lansat, exista deja prototipul flagship-ul Samsung S8 din 2017!

Super oferte la telefoane de top:

  1. Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold – Vezi aici oferta
  2. Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Vezi oferta aici
  3. Huawei Mate 8, 64GB, 4G, Auriu – Vezi oferta aici

Un designer si-a imaginat cum va arata Galaxy S8. Telefonul imaginat de Edge Steel Drake are dimensiunile 141mm x 72mm x 6.8mm, un nou logo si incarcator diferit. Telefonul are un proiector pe partea din spate deasupra camerei, total diferit fata de ceea ce este acum pe piata.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea dual-camera, telefonul ar putea veni cu un ecran UHD, aceasta fiind potrivita pentru o experienta inedita cu VR.

Samsung Galaxy S8 Edge are un concept captivant, se pare ca scanner-ul de iris va fi implementat si pe S8.

(P) QuickMobile – Cea mai variata gama de telefoane.

Samsung isi lanseaza flagship-urile la inceputul anului, cel putin asa sa intamplat cu aproape toate generatiile de „Samsung Galaxy S…”

Mai mult ca sigur, acest telefon va fi lansat in cadrul evenimentului MWC 2017, care ar putea avea loc intre 27 februarie si 2 martie.

Se spune ca Samsung lucreaza la o camera pentru Samsung Galaxy S8, acest telefon ar putea veni cu o camera ce va fi intre 18 si 24MP, astfel viitorul flagship de la Samsung ar veni cu o camera foto mai performanta de cat S7.

De asemenea, exista posibilitatea ca Samsung Galaxy S8 sa aiba 6 GB RAM.

Ca si comparatie, Samsung Galaxy S7 a venit cu doar 32GB. Acum 3 ani despre aceasta valoare probabil parea mare, insa pentru 2016/2017 aceasta valoare este mica. Speram ca S8 sa ne aduca variante diversificate pentru memorie, 32, 64 si 128 de GB.

Principala problema a smartphone-urilor actuale o prezinta bateria. Ar fi foarte bine, daca in urmatorul smartphone de la Samsung am putea avea o baterie cu o durata de viata mai mare. Speram la un telefon ce va aduce o autonomie a bateriei de cel putin 7 zile.

Tot ca si comparatie, camera principala pentru S7 a fost lucrata bine. Totusi Samsung a neglijat camera frontala care se pare ca nu prea satisface utilizatorii. Camera secundara de la S7 are doar 5MP, iar marii competitori ai lui Samsung sunt intrecuti cu usurinta la capitolul Camera Frontala.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *