Samsung Galaxy Note 7 in Romania – Pret si comanda

Samsung Galaxy Note 7

Samsung a lansat nou Galaxy Note 7, insa telefonul nu impresioneaza asa cum ne-am fi dorit. Sud-coreeni au trecut de la Note 5 direct la Note 7 si credeam ca va fi o revolutie.

––>>> Click aici sa vezi unde il vei putea comanda in Romania! <<<––

Singurele lucruri care mi-a placut este ca S Pen-ul disponibil este rezistent la apa, certificat IP68, astfel ca poti nota orice idee, chiar si cand ecranul este ud si scanarea irusului la ochi ca sistem de protectie.

După o serie de zvonuri, patronii de la Samsung au tinut recent conferinta in care au aratat noul smartphone. Multe dintre detaliile care se stiau s-au confirmat Ramane de vazut cati fani va avea in Romania.

(P) QuickMobile – Cea mai variata gama de telefoane.

“Galaxy Note7 imbina productivitatea cu divertismentul intr-un singur dispozitiv, iar prin nivelul avansat de securitate si ecosistemul robust, Galaxy Note7 este dispozitivul perfect pentru cei care vor sa obtina mai mult in fiecare zi. Ritmul vietii este unul alert, iar Galaxy Note 7 este creat pentru a-i ajuta pe utilizatori sa isi termine sarcinile mai repede, oriunde s-ar afla”, a afirmat DJ Koh, presedinte al Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Telefonul are caracteristici tehnice de varf. Procesor octa-core, cu 4 GB RAM plus 4G-ul si WiFi-ul sunt cele mai rapide ca viteza. Camera este la fel ca pe S7, insa porneste mai repede. De asemenea, se poate trece de pe o camera pe alta cu un swipe. Bara de comenzi rapida este si ea mai desteapta si poti face GIF-uri direct din orice clip video ce ruleaza pe ecran.

Cei de la T-Mobile au un pret de 849,9 dolari la Note 7. Cel mai probabil, acesta va fi si pretul in Romania. Samsung Galaxy Note 7 este practic un Samsung Galaxy S7 Edge cu S Pen.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *