Sistem Desktop TTX Gamer Maximus – Specificatii tehnice si pret

sistem-desktop-ttx-gamer-maximus

Sistemul Desktop TTX Gamer Maximus este un PC de vis, probabil cel mai bun de pe piata. Nu cred ca exista persoana care sa nu isi doreasca un asemenea PC. Lumea de astazi nu poate exista fara tehnologie. Toti avem acasa un PC sau un laptop. Pe langa designul futurist sub carcasa se afla o adevarata bestie tehnologica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistemul Desktop TTX Gamer Maximus, nu este doar un PC, el este tatal lor. Lumea in care vei intra cu acest PC este unica. Gaming-ul nu va mai cunoaste limite, iar aplicatiile vor zbura, nu vei mai sti ce e inseamna sa aștepti.

TTX Gamer Maximus este propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, modelul 6950K din generatia 6, construit pe 14 nm, la 3000 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 3.500 Mhz, face ca sistemul sa fie unic pe piata noastra.

Totodata, aici puteti vedea intreaga oferta de PC-uri cu reduceri semnificative.

Pentru o si mai mare putere calculatorul a fost dotat cu 128 GB RAM DDR 4, nu DDR 3 ca PC-urile obisnuite. Spatiul de stocare este si el unul impresionant 6 TB la 7200 rpm si 512 GB SSD. Pentru necunoscatori, va recomandam sa instalati sistemul pe hardul SSD, pentru o viteza superioara.

Cireasa de pe tort este placa video, care unge pe suflet toti gamerii inraiti, un Nvidia GeForce GTX 1080 de 8 GB GDDR5. Ce poti sa iti doresti mai mult. Unitatea are si un Blu-Ray RW pentru a putea viziona filme la cea mai buna calitate.

Sistemul Desktop TTX Gamer Maximus are nevoie de Windows 10 instalat, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum. Carcasa sistemului are nu mai putin de 12 Kg, racirea acestui monstru fiind una pe masura. Unui asemenea calculator ii sta bine un monitor pe masura si noi va recomandam modelul LED IPS DELL 23 inch, Full HD, care poate fi vazut si comandat aici.

La Desktop TTX Gamer Maximus, raportul calitate – pret este unul piperat.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *