Boxe 5.1 Genius SW-HF5.1 4500 – Pret si specificatii tehnice

boxe-genius-sw-hf

Cauti un sistem audio bun si ieftin, care sa iti satisfaca apetitul muzical, atunci nu rata aceasta oferta de Boxe 5.1 Genius SW-HF5.1 4500. 125 de wati si un design superb fac ca boxele sa impresioneze pe oricine.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Membrana boxelor este sustinuta de o carcasa din lemn, acest lucru crescandui fiabilitatea si nivelul sunetului. Aspectul superb dat de lemnul negru cu argintiu, bine finisat și culoarea slefuita face ca sistemul sa fie un accesoriu frumos indiferent de living.

Indiferent daca vei da o petrecere sau asculti singur muzica, sunetul va fi unul de exceptie. Prietenii vor fi impresionati de claritatea si puterea sistemului chiar si la putere maxima.

(P) Credite de nevoi personale – PROVIDENT.

Boxele 5.1 Genius SW-HF5.1 4500 pot fi conectate fie la un laptop sau PC si te vei putea bucura de muzica si jocuri fara limite sau la un DVD Player si poti face o atmosfera de cinema, putand auzi chiar si fosnetul unei frunze in cadere.

Va recomandam sa imprastiati boxele in camera astfel incat sa fiti înconjurat de sunet si sa creati un mediu placut. Dupa cum se stie muzica poate schimba starea de spirit iar cu acest sistem puteti crea atmosfera dorita. Subwooferul are 45 de wati iar fiecare satelit cate 16 de wati.

Pret si specificatii tehnice de varf la pret redus.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

  1. "All I want for Christmas is a huge bag of books." Subscriu! Nimic nu ar fi mai frumos de Craciun.Si eu ma simt la fel dupa ce am terminat cu tezele, nu imi pasa ce note iau. Important e ca s-au terminat si de acum putem astepta Craciunul. :3Cat imi place noul fundal! Merge perfect cu tema si te introduce intr-adevar in atmosfera de sarbatoare. :X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *