Black Friday la eMag – 18 NOIEMBRIE

black-friday-la-emag

Emag a anuntat data in care va organiza in acest an Black Friday. Se anunta a fi cel mai mare shoping din istorie, fiind puse la vanzare cu reduceri maxime la 1.000.000 de produse, dublu fata de anul trecut.

Pana atunci va prezentam mai jos cateva produse care ne-au atras atentia datorita preturilor bune.

Va prezentam mai jos o serie de produse care ne-au sarit in ochi.

Vineri, 18 noiembrie va fi ziua in care preturile vor scadea dramatic. Black Friday a fost adusade eMAG in România, in 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Reduceri mari vom gasi la toate produsele, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

“Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *