Desktop PC ITGalaxy Ultra Gamer – Pret si specificatii tehnice

sistem-desktop-pc-itgalaxy-ultra-gamer

Sistemul Desktop PC ITGalaxy Ultra Gamer este unul dintre cele mai frumoase si mai performante PC-uri de pe piata. Nu cred ca exista persoana care sa nu isi doreasca un asemenea PC. Lumea de astazi nu poate exista fara tehnologie. Toti avem acasa un PC sau un laptop. Pe langa designul futurist sub carcasa se afla o adevarata bestie tehnologica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistemul Desktop PC ITGalaxy Ultra Gamer, nu este doar un PC, ci un vis pentru oricine. Lumea in care vei intra cu acest PC este unica. Gaming-ul nu va mai cunoaste limite, iar aplicatiile vor zbura, nu vei mai sti ce e inseamna sa aștepti.

Desktop PC ITGalaxy Ultra Gamer este propulsat de un procesor de ultima generatie Intel Core i5, cu 4 nuclee, la 3500 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 3900 Mhz, face ca sistemul sa decoleze.

Totodata, aici puteti vedea intreaga oferta de PC-uri cu reduceri semnificative.

Pentru o si mai mare putere calculatorul a fost dotat cu 16 GB RAM DDR 4 ci nu DDR 3 ca la PC-urile traditionale. Spatiul de stocare este si el unul impresionant 1 TB la 7200 rpm si 240 GB SSD. Pentru necunoscatori, va recomandam sa instalati sistemul pe hardul SSD, pentru o viteza superioara.

Cireasa de pe tort este placa video, care unge pe suflet toti gamerii inraiti, un Nvidia GeForce GTX 1070 de 8 GB GDDR5.

Sistemul Desktop PC ITGalaxy Ultra Gamer are nevoie de Windows 10 instalat, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum. Carcasa sistemului are nu mai putin de 12 Kg, racirea acestui monstru fiind una pe masura. Unui asemenea calculator ii sta bine un monitor pe masura si noi va recomandam modelul LED IPS LG 25″, UltraWide, care poate fi vazut si comandat aici.

Pretul acestui PC nu este pentru oricine, insa cel ce il va achizitiona isi va face viata mai fericita.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *