Sistem audio Sony GTKXB7B – Pret si specificatii tehnice

sony-gtkxb7b

Sistemul audio Sony GTKXB7B este pentru noua generatie. Cu un aspect inovator si multe avantaje, il poti achizitiona la un pret foarte bun, cu o reducere consistenta a pretului.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sunetul puternic dat de cei 470 de wati face sa vibreze orice incapere, facandu-si simtita prezenta din plin. De asemenea, sistemul este compatibil cu Bluetooth, USB, NFC, Audio In si Audio Out, acest model asigura sunet puternic din diverse surse de muzica.

Prin realizarea unui sistem solid, dar si usor in acelasi timp, se produce un sunet mai sensibil, cu interpretari vocale si un sunet dinamic si dialoguri mai clare.

Ritmul este detectat si amplificat automat pentru o experienta mai puternica. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de sisteme audio, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Cu optiunile variate ale egalizatorului presetat local poate fi o claritate a redarii diferitelor genuri muzicale.

Prin redarea unui semnal audio analogic de la terminalul de iesire audio si conectarea acestuia la un amplificator extern sau la un difuzor cu un amplificator incorporat, puteti reda aceleasi melodii prin mai multe difuzoare. Conectarea a trei difuzoare va asigura un sunet stereo superb.

Sunet de calitate, mega bass si efecte vizuale pentru o viata vibranta. Toti ne dorim sa ascultam muzica de calitate la un nivel care sa te faca sa simti cum vibrezi. Sisteme audio sunt cu carul in magazine, dar de multe ori cand le aduci acasa dupa un timp incep sa baraie cand volumul e mai tare, insa nu si cu sistemul nostru. Pret si specificatii tehnice de varf la pret redus.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *