Desktop TTX Gamer Cube – Pret si specificatii tehnice

Sistem Desktop TTX Gamer Cube

Alege in cunostiinta de cauza un PC care sa iti satisfaca pretentiile. Sistemul Desktop TTX Gamer Cube te va duce intr-o lume virtuala, o lume a gaming-ului nemaiintalnita pana acum.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i3, modelul Skylake, la 3600 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 3700 Mhz, face ca sistemul sa zboare.

Ca si cum acest lucru ar fi putin, calculatoul are si 8 GB DDR4, nu DDR 3 ca la calculatoarele obisnuite. Cum toata lumea are proleme cu jocurile de ultima generatie, nu insa si pentru Sistemul Desktop TTX Gamer Cube, pentru ca a fost echipat cu placa video Nvidia GeForce GTX1060 de 3 GB GDDR5. Pentru a vedea magnifica oferta de PC-uri click aici sa vezi, unde ai reduceri de pana la 40 la suta si jocuri video cadou si multe altele.

Spatiul de stocare este impresionant si el, cei 1TB la 7200 rpm sunt arhisuficienti si un SSD de 120 unde este bine sa va instalati windowsul pentru a avea un PC rapid.

Carcasa sistemului are nu mai putin de 10 Kg, avand o racire foarte buna.

Sistemul Desktop TTX Gamer Cube vine Ubuntu 15.10 instalat, insa va recomandam Windows 10, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum.

Sistemul beneficiaza si de o placa de retea, pentru a fi conectat la net fara fir. La Sistemul Desktop TTX Gamer Cube, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Acestui PC ii trebuie un monitor pe masura, iar noi va recomandam Monitor LED ASUS 27 de inchi, care poate fi vazut si comandat aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *