Huawei P10 si P10 Plus – Pret si specificatii tehnice

Huawei P10 si P10 Plus

Huawei a lansat mult asteptatele modele P 10 si P 10 Plus. Dupa succesul modelului P 9 se doreste ca noul model sa fie la inaltimea asteptarilor. Cele doua telefoane vor avea doua noi culori pe langa cele standard, Greenery si Dazzling Blue, culori create in parteneriat cu Pantone Institute.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Procesorul lui P10 este 15% mai eficient decat modelul anterior , in timp ce placa video este cu 40% mai puternica. Sub carcasa gasim procesorul Kirin 960, susținut de o memorie puternica. Huawei P10 vine cu 4GB de memorie RAM si 64 de GB de stocare, la pretul de 649 de euro, in timp ce Huawei P10 Plus este disponibil in două variante, una cu 4GB de RAM si 64 de GB de stocare, la pretul de 699 de euro si una cu 6GB de RAM si 128GB de stocare la suma de 799 de euro.

Camera foto este de vis și vine cu doua lentile cu un senzor monocrom de 20MP si un senzor color de 12MP. Camera foto ofera posibilitatea sa faci poze in mod profesional, unde poti edita setari precum ISO, viteza diafragmei sau tipul de focalizare. Un lucru super tare, pe care nu il gasim la niciun smartphone la ora actuala este faptu ca, camera de selfie are functie de zoom adaptiv, adica daca cineva intra in cadru alaturi de tine, aceasta va da zoom out automat. Camera fata are o diafragmă de f/1.9 si poate face fotografii superbe si in conditii de iluminare slaba. Telefonul filmează 4K, folosind codecul H.265, in felul acesta videoclipurile au dimensiuni cu 50% mai mici decat pana acum, lucru foarte bun, stiut fiind faptul ca asemenea filmari ocupa un spatiu exorbitant.

Huawei P10 Plus este si rezistent la apa, o tehnologie extrem de utila in ziua de azi. Un lucru bun este si faptul ca butonul Home are patru functionalitati diferite, in functie de apasare: senzor de amprenta, buton de home, buton de back, buton de optiuni. Telefonul vine cu un display de 5,5 inch si este Full HD, aparat de Gorilla Glass 5 – 2,5D. Huawei P10 vine cu o baterie de 3100 mAh, iar P10 Plus are o baterie de 3750 mAh.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *