Espressor automat Philips HD8827/09 – Pret si specificatii tehnice

Espressor automat Philips HD8827 09

Espressorul automat Philips HD8827/09 se afla in topul automatelor de cafea. Printre calitati, ceramica nu va supraincalzi boabele de cafea in timpul macinarii, astfel se va pastra aroma proprie. În plus, zgomotul produs va fi diminuat si nu va va deranja in momentul in care preparati cafeaua.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

În afara materialului realizat, aceste rasnite mai au o calitate importanta. Au o setare a gradului de macinare, pentru a obtine arome diferite, in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Daca doriti ca boabele de cafea sa fie macinate foarte fin, veti obtine o cafea mai puternica. De asemenea, pentru cei ce vor cafele mai slabe, se recomanda sa aveti o granulatie mai mare a boabelor de cafea. Sistemul de spumare a laptelui elibereaza abur pentru a face cu usurinta spuma de lapte fina pentru cappuccino-ul tau.

Un alt avantaj este ca nu trebuie sa preparati doar cafea. Se poate face si un Espresso si Espresso lung de foarte buna calitate, la o densitate si o temperatura potrivita. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de espressoare, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Espressorul automat Philips HD8827/09 are si calculator si va ajuta sa memorati bautura preferata, avand ca optiuni de setare cantitatea, temperatura si taria cafelei. Astfel va simplifica modul de lucru si veti castiga timp pretios, in fiecare zi.

Espressorul este prevazut cu un boiler cu incalzire rapida, care reduce timpul de preparare al unei cafele, incalzind apa foarte repede. Puteti utiliza cani si pahare de diferite inaltimi, pentru ca gurile de scurgere ale acestui espressor sunt reglabile.

Astfel, modelul Philips HD8827/09 este un espressor automat, performant, cu intrumente de buna calitate, care se afla la un pret foarte bun.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *