Laptop ASUS X550VX-XX017D – Pret si specificatii tehnice

Laptop ASUS X550VX-XX017D

Un laptop care sa nu aiba niciun defect nu am vazut, dar acesta m-a impresionat cu adevarat. Propulsat de un procesor I7 la 2600 mhz cu 4 nuclee de ultima generatie este de senzatie.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Puterea celor 4 nuclee poate face fata la orice aplicatie si joc fara a se incinge. Totodata laptopul este sustinut de 8 GB RAM DDR 4 care daca ti se par putini pot fi dublati.

Display-ul este unul de 15,6 inchi cu o rezolutie maxima de 1366 x 768 si are un unghi de vizualizare foarte bun. Hard Disk-ul este un SSD de 256 GB, avand astfel o rata marita de transfer. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de laptop-uri, cu reduceri care merg si pana la 37 la suta.

Cireasa de pe tort este placa video, un NVIDIA GTX 950M de 2 GB DDR 5, creata pentru a face fata oricarui joc de ultima generatie. Bateria este una cu 4 celule pentru o autonomie crescuta care dupa parerea noastra poate tine pana la 5 ore pe inainte sa fie racordata la priza.

Carcasa este un amestec de metal si plastic de culoare arginitie, finisajele fiind de calitate superioara. Tastatura este superba iar touch padul suporta gesturi multiple.

Dupa opinia mea este laptop-ul perfect, puternic, usor de transportat datorita greutati reduse de doar 2,4 Kg, elegant si rafinat. Camera amplasata pe acest ASUS X550VX-XX017D este una VGA pentru o socializare cu prietenii la calitate suprema.

Orice doriti sa realizati in fata unui laptop acest model o poate face.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *