Sistem audio Akai, AHT-38A5 – Pret si specificatii tehnice

Sistem audio Akai AHT-38A5

Sistemul audio Akai, AHT-38A5 este pentru noua generatie. Cu un aspect inovator si multe avantaje, il poti achizitiona la un pret foarte bun, cu o reducere consistenta a pretului.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sunetul puternic dat de boxele imense face sa vibreze orice incapere, facandu-si simtita prezenta din plin. De asemenea, sistemul este compatibil cu Bluetooth si are Antena FM inclusa, Cablu audio inclus, Cablu video inclus, Display VFD, Intrare microfon, Sistem Dual Display, VFD Intrare, microfon Sistem Dual, acest model asigura sunet puternic din diverse surse de muzica.

Prin realizarea unui sistem solid, dar si usor in acelasi timp, se produce un sunet mai sensibil, cu interpretari vocale si un sunet dinamic si dialoguri mai clare.

Ritmul este detectat si amplificat automat pentru o experienta mai puternica. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de sisteme audio, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Cu optiunile variate ale egalizatorului presetat local poate fi o claritate a redarii diferitelor genuri muzicale.

Sistemul poate reda Audio Format: MPEG-1, LAYER 1, LAYER 2, LAYER 3. Compatibil cu CD-R, CD-RW, Photo CD, VCD, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, 8cm Disc. Media Format: MP3, JPEG, Divx, MPEG1. Video Format: MP0EG-2.

Sunet de calitate, mega bass si efecte vizuale pentru o viata vibranta. Toti ne dorim sa ascultam muzica de calitate la un nivel care sa te faca sa simti cum vibrezi. Sisteme audio sunt cu carul in magazine, dar de multe ori cand le aduci acasa dupa un timp incep sa baraie cand volumul e mai tare, insa nu si cu sistemul nostru. Pret si specificatii tehnice de varf la pret redus.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *