Samsung Galaxy S8 – Pret si specificatii tehnice

Samsung Galaxy S8

Samsung a lansat oficial noul Galaxy S8. Dupa succesul cu modelul S7, Samsung trece la un alt nivel. Mai frumos, mai performant, mai rafinat Galaxy S8 incearca sa faca uitat problemele cu Note 7. Telefonul a fost lansat la New York intr-o ceremonie superba.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sud-coreeni au pus pe terminal Samsung DeX un sistem care transforma telefonul intr-un desktop. Ai monitorul, tastatura si mouse-ul si cu smartphone-ul atasat ai calculatorul.

Samsung aduce si Connect Home, un router special cu care vei putea sa controlezi gadgeturile inteligente din casa ta. Galaxy S8 aduce in premiera asistentul virtual mult asteptat de toata lumea Bixby. Tot ce te intereseaza Bixby stie si aduna informatii despre tine, echivalentul Google Now.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus sunt rezistente la apa si praf, iar noile procesoare Exynos sunt fabricate pe arhitectură de 10nm.

Cei de la Samsung au creat un parteneriat cu Visa Checkout pentru plati online. Astfel, functia numita Samsung Pass permite logarea in aplicatii de plata cu amprenta, iris si recunoasterea faciala.

Galaxy S8 are o camera frontala avansata de 8MP F1.7 cu functia smart autofocus. Camera din spate are 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel. Fotografiile vor iesi mult mai clar in conditii de luminozitate scazuta, zoom si fotografii anti-blur, avand procesare imbunatatita a imaginilor.

Bateria este destul de mica la ce ecran are de doar 3.000 mAh pentru S8 si 3.500 mAh pentru S8+. Vedem cat de mult va rezista intr-o zi de folosire avansata.

Butonul de home a disparut, fiind înlocuit de unul cu touch. Display-ul este de vis, denumit Infinity ecranul este alcatuit din sticla. Deși mai mare decat modelul anterior, Galaxy S8 este usor de tinut in mana si de manevrat. Samsung Galaxy S8 are display HDR cu diagonala de 5,8 inch, iar Galaxy S8 Plus are ecran de 6,2 inch si vin in cinci variante de culori. Desi am fi vrut mai multi RAM se merge tot pe varianta de 4 GB.

In concluzie noul Samsung Galaxy S8 trece la un nivel superior si este cel mai frumos telefon al anului de pana acum.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *