Combina frigorifica Side by side Beko – Pret si specificatii tehnice

Side by side Beko

Cand vine vorba de combine frigorifice cei de la Beko sunt campioni. Noua combina side by side de la Beco se distinge prin eleganta si calitatea materialelor.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Aceasta combina are o functie speciala Active Fresh Blue Light care mentine efectul de fotosinteza in interiorul frigiderului. Astfel, legumele si fructele sunt mentinute proaspete o perioada mai indelungata cu pana la 30 la suta  fata de un frigider obisnuit.

Tehnologia NeoFrost asigura circularea aerului independent in cele doua compartimente. Astfel, se previne amestecarea mirosurilor si restabilirea cat mai rapida a temperaturilor dupa deschiderea usii. Dispare in felul acesta gheata si zapada acumulate in interior, curatarea acestuia fiind foarte usor de facut.

Beko beneficiaza de functia ION GUARD care distruge bacteriile si microorganismele din interiorul frigiderului, in felul acesta fructele si legumele sunt mentinute proaspete o perioada mai indelungata. Combina Beko beneficiaza de un display electronic care permite setarea temperaturilor in frigider cat si in congelator foarte usor.

Cu o capacitate totala de 621 litri este mai mult decat suficient pentru o familie, 176 de litri are congelatorul si 368 are frigiderul, Beko reusind foarte bine compartimentarea. Combina frigorifica Side by side Beko a repartizat compartimentele frigiderului astfel incat sa fie usor sa cauti produsul dorit chiar daca e in spatele altor produse, realizand un sistem de glisare foarte inteligent.

Combina frigorifica Side by side Beko este de ultima generatie si are un consum de energie foarte mic, conform normelor Uniunii Europene. Design-ul este foarte stilat dupa cum se si vede, cu linii bine conturate si fluide, care fac sa se integreze bine in orice bucatarie.

Lumina interioara este cu LED si creaza un aspect foarte placut cand desfaci frigiderul.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *