Noul iPhone 8 se va incarca singur

iPhone-8

Noul iPhone 8 urmeaza sa apara in septembrie iar zvonurile de pe piata incita lumea. Va prezentam mai jos cateva dintre informatiile care circula pe internet, nu sunt informatii oficiale insa in 90% din cazuri informatiile devin realitate.

Super oferte la telefoane de top:

  1. Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black – Vezi aici oferta
  2. Telefon mobil Apple iPhone 7, 128GB, Black – Vezi aici oferta
  3. Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, Graphite Black – Vezi aici oferta
  4. Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold – Vezi aici oferta
  5. Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Vezi oferta aici

Apple vrea sa creeze cel mai bun telefon al anului, iar noul iPhone 8 se anunta a fi revolutionar. Aspectul noului terminal va fi ceva total diferit fata de modelul precedent, iar materialul folosit in principal va fi sticla. Noua carcasa nu va mai fi realizata din aluminiu ci din otel inoxidabil.

Home button-ul se pare ca va disparea complet si va fi integrat in display la fel ca senzorul de amprenta. Apple vrea să lanseze anul acesta trei telefoane simultan si nu doua cum am fost invatati pana acum. Cel mai mare dintre cele trei va fi construit in jurul unui panou OLED cu diagonala de 5,8 inci. Celelalte două telefoane vor avea diagonala de 4,7 si 5,5 inci.

iPhone 8 cu display-ul cel mai mare se pare ca va semana foarte mult cu Samsung Galaxy S7 Edge, adica display-ul se va prelungi pe marginile telefonului.

In ceea ce priveste specificatiile se pare că iPhone 8 va fi cel mai rapid telefon de pe piata. Noul smartphone va fi sustinut de un procesor Apple A11 mai rapid si cu autonomie mult mai mare.

Se pare ca in final Apple va introduce incarcarea wireless si nu va face rabat de la performantele telefonului ca alti constructori. Ba mai mult, se pare ca americanii vor sa introduca incarcarea wireless de la distanta, adica telefonul sa se afle la mai putin de 5 metri de dispozitivul de incarcare.

Cel mai probabil telefonul va fi la noi pe piata in octombrie si va costa intre 1000 si 1200 de dolari.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *