Sistem High Power Audio Sony MHCV50D – Pret si specificatii tehnice

Sistem High Power Audio Sony MHCV50D

Sistemul High Power Audio Sony MHCV50D este pentru noua generatie. Există o vorba, ca sunetul face muzica, insa in  cazul nostru sistemul face muzica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Noua tehnologie bluetooth LDAC de la Sony permite un transfer de 3 ori mai multe date asigurand astfel un sunet de inalta calitate. Sony beneficiaza de un sistem de iluminare care poate fi proiectat oriunde incapere, creand astfel atmosfera dintr-un club. Lumina se sincronizeaza cu ritmul muzicii, creand un adevarat spectacol.

Panoul de control este iluminat si permite multiple taskuri. Puteti fi DJ, sistemul permitand diferite functii sau puteti canta impreuna cu prietenii karaoke. Orice ati alege distractia este la ea acasa. Sistemul Sony beneficiaza si de intrare pentru chitara.

Sunetul puternic dat de cei 660 de wati face sa vibreze orice incapere, facandu-si simtita prezenta din plin. De asemenea, sistemul este compatibil cu Bluetooth, USB, NFC, Audio In si Audio Out, acest model asigura sunet puternic din diverse surse de muzica. Sony beneficiază de asemenea de un CD player cat si de radio.

Prin realizarea unui sistem solid, dar si usor in acelasi timp, se produce un sunet mai sensibil, cu interpretari vocale si un sunet dinamic si dialoguri mai clare.

Ritmul este detectat si amplificat automat pentru o experienta mai puternica. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de sisteme audio, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Sunet de calitate, mega bass si efecte vizuale pentru o viata vibranta. Sisteme audio sunt cu carul in magazine, dar de multe ori cand le aduci acasa dupa un timp incep sa baraie cand volumul e mai tare, insa nu si cu sistemul nostru. Pret si specificatii tehnice de varf la pret redus.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *