Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y910-17ISK – Pret si specificatii tehnice

Noul Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y910-17ISK este destinat celor care vor performante maxime indiferent de aplicatiile sau jocurile rulate.
Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y910-17ISK

Emotii mari cand vezi asa ceva si mai ales cand folosesti asa ceva. Noul laptop de la Lenovo iti va da peste cap intreaga viata. Fara compromisuri pare sa fie noul motto al chinezilor.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Noul Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y910-17ISK este destinat celor care vor performante maxime indiferent de aplicatiile sau jocurile rulate. Sustinut de un procesor Intel® Core din generatia a 6-a, acesta nu face rabat de la performante, suportand inclusiv overcloking pentru o experienta de gaming maxima. Cand simti nevoia de mai multa putere apesi un singur buton One Key Turbo si te va duce intr-o alta dimensiune.

Placa video poate fi considerata cireasa de pe tort, un GeForce GTX 1070 de 8192 MB GDDR5. In felul acesta vei fi mereu primul in jocuri, experienta video suprema. Display-ul IdeaPad Y910 Full HD cu tehnologie Anti-Glare si IPS este de 17,3 inch si este impresionant prin culorile vii si claritatea imaginii. Memoria RAM de 64 GB DDR4 face ca sistemul sa zboare. Spatiul de stocare este impresionant 1TB atat SSD cat si HDD.

Laptopul vine cu Windows 10 instalat, fiind usor de folosit si usor de customizat. De asemenea, sistemul de racire al laptopului este foarte bun, mentinand o temperatura scazuta chiar si la utilizare maxima. Bateria are 6 celule si va avea o autonomie de minim 6 ore. Cu o greutate de doar 4,6 kg laptopul este usor transportabil si manevrabil.

Pretul poate fi considerat ridicat, de aceea va prezentam aici intreaga oferta de laptopuri la promotie.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *