Masina de spalat rufe cu uscator Samsung – Pret si specificatii tehnice

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung Addwash WD8AK5400OW EG

Cand vine vorba de masini de spalat ofertele sunt multiple insa cea pe care va vom prezenta mai jos ne-a uimit de dreptul. Samsung a reinventat spalarea rufelor cu noua tehnologie Eco Bubble, care poate spala imbracamintea si la 15 grade Celsius. Astfel, bulele activeaza detergentul curatand foarte usor murdaria, economisind in felul acesta multa energie electrica.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Noua functie Bubble Soak ajuta la inlaturarea petelor dificile printr-o inmuiere foarte bine a hainelor cu ajutorul bulelor. Ceea ce ne-a impresionat in mod deosebit este functia Air Wash care dezodorizeaza si dezinfecteaza hainele, utilizand doar aer incalzit, fara a folosi apa, detergent sau alte substante chimice. Tehnologia Eco Drum Clean va mentine masina de spalat curata si va va anunta automat atunci cand are nevoie de o curatare mai amanuntita.

Noul motor invertor digital este garantat de Samsung 10 ani, insa se presupune ca el va functiona 20 de ani fara nicio problema tehnica. Energia electrica consumata si zgomotul motorului sunt minime datorita noilor tehnologii. In cazul in care masina de spalat are o problema tehnica aceasta va va instiinta pe telefon de eroarea aparuta si modul de rezolvare.

Masina de spalat Samsung are si uscator, avand capacitatea de 8 kg spalare – 6 kg uscare. In felul acesta nu mai trebuie sa va faceti probleme unde trebuie sa intindeti rufele.

Pretul poate fi considerat prohibitiv, dar noi zicem ca isi merita fiecare leu. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de masini de spalat, cu reduceri foarte mari.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *