Sistem audio Sony MHCGT4D – Pret si specificatii tehnice

Sistem audio Sony MHCGT4D

O noua lume si un sistem audio demn de o generatie puternica. Sony MHCGT4D va va face viata ca a unui star. Mega bass, mega efecte, mega sunet, totul este mega la acest sistem audio.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Indiferent ca va uitati la film sau veti da o petrecere sau o distractie noul sistem audio Sony va da viata incaperii dumneavoastra. Veti putea reda melodiile dumneavoastra cu orice dispozitiv digital sistemul beneficiind de multiple conexiuni. Chiar daca melodia redata de dumneavoastra este mai veche sistemul ii va îmbunatatii calitatea datorita functiilor Mega Bass si DSEE. Astfel, fiecare nota muzicala iti va patrunde in corp si iti va da o stare de vibranta nemaiintalnita pana acum. Cu sunetul surround S-Force pe 2.1 canale, va aflati chiar in mijlocul actiunii.

Sistemul audio Sony MHCGT4D este usor transportabil beneficiind de un maner cu care il poti muta in orice incapere doresti. Cele trei boxe pot fi amplasate in functie de imaginatia ta, ele putand fi modificate foarte usor.

Puteti schimba muzica si iluminatul boxelor prin simple gesturi, cu noua tehnologie de ultimă generatie. In felul acesta va puteti uimi invitatii de calitatea audio si tehnologica a sistemului audio Sony MHCGT4D.

Sony beneficiaza si de sistem de Karaoke. Astfel, va puteti invita prietenii la un concurs Karaoke si puteti canta singur sau chiar in duet. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de sisteme audio, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Pretul poate fi considerat un pic cam mare, insa specificatiile tehnice fac toti banii. Mai jos puteti vedea cum suna noul sistem audio de la Sony.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *