Televizor LED Curbat Smart Samsung – Pret si specificatii tehnice

Televizor LED Curbat Smart Samsung 40KU6172

Samsung a dezvoltat si inovat mereu segmentul televizoarelor. In ultima perioada cele cu ecran curbat au crescut in vanzari. Imaginea care parca te cuprinde si te invaluie face privitul la televizor o noua experienta.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Noua tehnologie implementata de Samsung numita PurColour face ca imaginea sa fie cat mai aproape de cea naturala. Claritatea si culoarea imaginii data de cele 8 milioane de pixeli (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD) face ca vizionarea sa fie o placere maxima. Cu functia Ultra Clean View televizorul Samsung face ca si continutul mai slab in rezolutie sa aiba o claritate mai buna, mai apropiata de UHD.

Ceea ce este si mai impresionant este noua tehnologie Auto Depth Enhancer. Aceasta permite o imbunatatire a contrastului diverselor zone si obiecte de pe imagine pentru o mai mare profunzime si o claritate maxima.

Samsung are regandit ideea de Smart cu noul Smart Hub, astfel incat toate categoriile de continut sa fie intr-un singur loc atunci cand deschizi televizorul. Puteti, de asemenea, reda pe televizor continutul de pe tableta, laptop sau telefon cu ajutorul aplicatiei Smart View de la Samsung.

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 40KU6172, 4K Ultra HD este propulsat de un procesor Quad Core pentru o viteza maxima in zona Smart.

Noul sistem de operare Tizen asigura o navigare usoara si rapida a televizorului si a functiilor si aplicatiilor Smart. Televizorul beneficiaza de multiple modalitati de conectare si interconectare, aducand la dumneavoastra in casa distractia. Conectarea la internet a devenit foarte usoara la noul Samsung acesta putand fi conectat wireless. Dupa cum se poate vedea televizorul nu mai este ce a fost odata, acum este o imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale.

Pretul este incredibil de mic pentru ceea ce poate face. Cred ca este cel mai bun raport calitate – pret pe care l-am vazut la un produs. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de televizoare, cu reduceri foarte mari.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *