Acestea sunt noile concurente care vin la Faimoși

Distribuie

Noile concurente Survivor. Competiția Survivor România este din ce în ce mai grea. Concurenții acuză lipsa mâncării, condițiile de igienă și traseele foarte grele. Drept urmare, câțiva concurenți au renunțat să mai stea în Republica Dominicană și au ales confortul de acasă.

Potrivit zvonurilor de pe piață, la Survivor vor veni concurente două fete, deocamdată, în echipa Faimoșilor. Ștefania Stănilă are 24 de ani și este campioană la gimnastică artistică. Aceasta se poate lăuda cu nenumărate concursuri câștigate în țară, dar și în străinătate. Concurenta este foarte frumoasă și sigur va face ravagii printre băieți.

Alături de aceasta va veni și o jucătoare de polo, care a mai participat și la reality-show-ul „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1. Numele ei este Chelsea Gandrabura și ocupă postul de inter stânga la CS Dinamo București.

Daniel Pavel a taxat-o pe Ana Dobrovie

Ana Dobrovie a părăsit concursul Survivor, însă înainte aceasta a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi. Aceasta a afirmat că nu îi plac cazurile lacrimogene și că întotdeauna va spune ce crede indiferent de persoana din față.

Acest lucru l-a deranjat inclusiv pe prezentatorul Daniel Pavel, care a taxat-o ușor.

Diplomația este nobila artă a consensului, i-a retezat-o Daniel Pavel Anei, care inițial spusese că ea nu poate fi deloc diplomată.

Războinica a afirmat întotdeauna că nu ține cont de nimeni și este o fire individualistă, lucru pe care l-au observat și colegii ei.

De la începutul competiției am fost amenințată că eu o să fiu nominalizată la pierderea totemului. Consider că sunt o concurentă foarte bună, indiferent că am adus puncte sau nu. Nu sunt o sportivă. Nu am făcut sport. Dansez și atât, a declarat Ana Dobrovie în consiliul din 7 februarie.

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: fanatik.ro și protv.ro

Comentarii Facebook

Distribuie
Ana DobrovieDaniel Pavel
Comments (0)
Add Comment