Albert Oprea a mărturisit care este relația sa cu Maria Chițu

Distribuie

Albert Oprea a fost invitat la Teo Show unde a povestit cum a fost experiența din Republica Dominicană. Totodată, acesta a vorbit despre regretele pe care le-a avut la Survivor România și ce va face de acum înainte.

Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine. Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală. Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână, a declarat Albert Oprea.

Războinicul a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că va părăsi competiția și spera că Marius va fi cel care va pleca acasă. Totodată, acesta a mărturisit că nu este supărat pe Maria că l-a propus pentru eliminare.

Aș fi foarte ipocrit să spun că nu m-a afectat când domnul Dan mi-a strigat numele. Niciodată nu am simțit că voi ieși. Nici măcar de data asta. Ceva îmi spunea că nu o să ies nici în seara aia. Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucur pe care îl regret din ultima săptămână.

În ultimele 2-3 săptămâni m-a ajuns și pe mine oboseala, dar motivat am fost mai mult ca niciodată. Îmi doream foarte mult să ajung în punctul ăsta. Nu vreau să sune că mă plâng, chiar am probleme la genunchiul stâng și la gleznă, dar nu am spus. Așa trebuie să se comporte un survivor, să nu se plângă. Am avut niște stări, nu am spus nici treaba asta, erau niște stări de greață foarte urâte la ultimul joc. Am mâncat ceva. Ideea e că asta este, nu am ce să fac. Sunt ofticat că am ajuns atât de aproape și m-am înecat la mal. Recunosc, de când am avut accidentarea la gleznă, am avut un mic disconfort, nu știu dacă s-a văzut pe traseu, dar am dat tot ce am avut eu mai bun, asta nu îmi pot reproșa, a continuat tânărul.

Albert Oprea a mărturisit care este relația sa cu Maria Chițu

În ceea ce privește relația cu Maria Chițu, Albert a mărturisit că va povesti tot la un moment dat. Războinicul a anunțat că va relata partea de început a relației cu Maria.

Eu deja mă vizualizam în ultima săptămână, între ultimii 4, dar nu a fost să fie. Parcă nimeni nu se aștepta, i-am văzut pe toți la față.  Chestia că cineva este de la început a fost un criteriu foarte important pentru a-mi da cu părerea referitor la cine merită să rămână în competiție. De aia i-am dat dreptate Elenei. Aici fiecare săptămână se simte, nu lună.

Și aseară în consiliu i-am spus, eu tot am ținut la ea (n.r- la Maria) și am avut o urmă de regret. Mă atașez foarte greu de oameni, dar și când o fac, dau tot sufletul. O să vorbesc tot la momentul potrivit. Nu mă simt în stare să vorbesc acum despre ce a fost cu Maria. O să spun tot, nu doar despre Maria, despre fiecare în parte. O să spun și eu adevărul. Nu am puterea să vorbesc despre treburile astea. O să spun tot ce a fost adevărat. Mă refer la partea de început aici, a adăugat Albert, la Ștafeta Mixtă.

Marea finală Survivor România 2021 va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00.

Foto: bzv.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

Distribuie
Albert OpreaMaria Chitu
Comments (0)
Add Comment