Alin Chirilă a povestit cum a fost în Republica Dominicană

Distribuie

Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor, deși a fost cel mai bun concurent din punct de vedere sportiv. Acesta a povestit pe rețelele de socializare cum a fost experiența în jungla Dominicană ce regrete are și ce a învățat în timpul petrecut acolo.

Jungla este frumoasă. Adevărată. Totul din jur este viu și adevărat. Asta mi-a plăcut acolo cel mai mult. Din junglă la viața normală, din tribul Taino în sânul familiei trist, dar bucuros în același timp, nu pot verbaliza amalgamul de emoții pe care l-am trăit, ceea ce știu este că m-am întors cu o altă perspectivă de viață. Trăind fiecare moment la maxim și bucurându-mă de fiecare lucru mărunt pe care nu-l băgam în seamă înainte de această experiență, a dezvăluit Alin Chirilă, pe contul său de pe Instagram.

Alin Chirilă a mărturisit că se simte trădat de unii colegi și a făcut o analogie cu animalele.

Întotdeauna am iubit animalele. Am crescut la țară, așa că am fost înconjurat de ele. Niciodată un animal nu te dezamăgește. Este de ajuns să-i oferi iubire și hrană și te iubește sincer și el. Cu oamenii este mai greu. Nu m-am priceput niciodată să ‘cumpăr‘ oameni. Să mă asociez. Am crezut că dacă eu dau totul o să primesc totul. Nu este așa, a mai scris Chirilă, pe reţelele de socializare.

Fostul concurent de la Survivor a afirmat că familia este cea mai importantă și se simte fericit acum, acasă.

Viața merge mai departe. Survivor este o etapă. În mod sigur m-a întărit și mi-a oferit niște lecții. Este bine să ai o pauză în care ești tu cu tine. Fără tehnologie, fără rutină. Înveți să prețuiești multe lucruri care erau insesizabile. Viața, familia, cariera mea au devenit mult mai importante. Dar în alt mod. O să aloc alt timp. Am învățat în Survivor să ard pentru lucrurile cu adevărat importante. Familia! Acolo este puterea mea. Alături de ei o să fiu întotdeauna învingător!, a fost prima reacţie a lui Alin Chirilă, după ce a părăsit competiţia din Republica Dominicană.

În ceea ce priveşte relația cu Robert, aceasta s-a stricat după ce Remus Boroiu a ajuns la ei în camp. Totul a ținut de orgolii. Cele mai mari șanse să câștige Survivor le au Carmen Grebenișan și Dan Ursa.

Foto: gsp.ro

Comentarii Facebook

Distribuie
Alin ChirilăSurvivor
Comments (0)
Add Comment