O nouă săptămână. Cornel Palade a părăsit competiția

Distribuie

A doua săptămână de „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Emisiunea devine tot mai dură și stresantă după ce producătorii au decis să fie noi provocări. Mulți dintre concurenți sunt la capătul puterilor, condițiile fiind chiar mai grele ca la Survivor, susțin unii specialiști.

Update

Cornel Palade a părăsit competiția, însă a făcut-o în stil mare. Acesta putea să îl elimine pe Giani Kiriță, însă a ales să aștepte și sa nu termine proba înaintea fostului fotbalist. Toți colegii au fost impresionați de gest, iar Giani a izbucnit în plâns.

„Au fost surprinși și impresionați de gestul făcut de acesta. A fost cadoul lui Cornel pentru noi toți. N-a vrut să plece Giani“, a spus Ruxi.

„Pentru el este mai importantă ieșirea (din concurs – n.r.) decât orice a făcut pe-aici“, a spus actrița Tania Popa

„Eu plâng foarte rar, dar acum am plâns ca la un tată, mi-am adus amite că eu nu am tată. Știu că și-a dorit să ajungă acasă și de asta a făcut-o. Altfel plecam eu. Am câștigat un prieten, abia aștept să ne revedem acasă“, a spus și Giani Kiriță, fără să-și poată stăpâni lacrimile.

Update

Giani Kiriță are un conflict din nou cu unul dintre colegii săi. Tensiunile între concurenți sunt maxime, fiindcă în această seară unul dintre ei va pleca acasă. Mara Bănică este la cuțite cu Răzvan Botezatu.

În această săptămână, sunt șanse mari ca cel eliminat să fie unul dintre Răzvan Botezatul, Cristi Mitrea, Alex Bogdan sau chiar Cornel Palade.

 

Tensiuni puternice între Bia Khalifa și Cornel Palade. Bia se pare că nu are nici un fel de respect pentru celebrul actor și consideră că este fals. Acest lucru i-a atras antipatia multor colegi din show. De partea cealaltă, Giani Kiriță are o altercație cu Răzvan Botezatu.

În această săptămână, sunt șanse mari ca cel eliminat să fie unul dintre Răzvan Botezatul, Cristi Mitrea, Alex Bogdan sau chiar Cornel Palade.


Conflictele sunt tot mai dure, iar Giani Kiriță și Cristi Mitrea au fost la un pas de bătaie. Cei doi se evita unul pe celălalt, iar Mara Bănică este la cuțite cu Răzvan Botezatu. Acesta din urmă este noul lider, alături de Bia Khalifa.

Săptămâna aceasta vin și doi concurenți noi. Este vorba despre Ami și Chef Salvo lo Castro.

Ami: Ne punem viața în pericol. Eu abia mai respir. Nu știu de ce am venit. Sunt foarte curioasă de fel, am zis să văd…puțină adrenalină.

Chef Salvo: Eu trebuie să pregătesc omletă, de aia am venit (râde).

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Distribuie
AmiSunt celebru scoate-mă de aici
Comments (0)
Add Comment