De ce s-a certat Diana Șoșoacă cu ziariștii italieni? Imagini exclusive

Diana Șoșoacă este senator în Parlamentul României și una dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică. Demnitarul este un aprig critic al vaccinării împotriva coronavirusului și consideră pandemia o vrăjeală de nivel mondial. Ba mai mult, senatoarea a venit în Legislativ cu o botnita și îndeamnă lumea să nu poate mască.

Drept urmare, un echipaj de reporteri de la postul TV Rai Uno au venit să îi ia interviu. Problema a fost că Diana Șoșoacă a izbucnit nervos în timpul discuției, iar scandalul a fost imens.

De ce s-a certat Diana Șoșoacă cu ziariștii italieni? Imagini exclusive

Subiectul a fost dezbătut intens și în presa din Italia, iar site-ul La Stampa a scris că jurnalista Lucia Goracci și echipa sa de filmare au fost sechestrați în România după un interviu cu senatoarea antivaccin Diana Șoșoacă. După ce jurnalista a întrebat-o despre modul în care a fost gestionată pandemia în România și condițiile din spitale, Diana Șoșoacă a blocat echipa în biroul ei și a sunat la poliție.

Reportera italiană a fost chestionată și percheziționată de polițiști și a putut pleca după 8 ore, mulțumită intervenției ambasadei Italiei. Femeia a scris în plângerea de la Poliție că Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a mușcat-o de mână.

Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie.

După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotărăște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa, zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă, spune jurnalista Lucia Goracci care subliniază că în acel moment a fugit pe scara blocului.

Drept urmare, Dumitru Silvestru Şoşoacă a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost acuzat de ultraj. Acesta a fost pus sub control judidicar pentru 60 de zile.

Senatoarea revoltată pe foștii colegi

Diana Șoșoacă i-a criticat dur, într-o postare pe Facebook, pe George Simion, din AUR, și pe eurodepudatul Chris Terheș pentru că nu i-au luat apărarea în cazul cu ziarista italiană. Despre acesta din urmă senatoarea a declarat: „Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”.

Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!, a declarat senatoarea, făcând aluzie la George Simion.

Foto: Romaniatv.net

Comentarii Facebook
Please follow and like us:
20
20
20
20
Diana ȘoșoacăDumitru Silvestru SosoacaRai 1Ziaristi italieni
Comments (0)
Add Comment