Diana Șoșoacă este senator în Parlamentul României și una dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică. Demnitarul este un aprig critic al vaccinării împotriva coronavirusului și consideră pandemia o vrăjeală de nivel mondial. Ba mai mult, senatoarea a venit în Legislativ cu o botnita și îndeamnă lumea să nu poate mască.

Drept urmare, un echipaj de reporteri de la postul TV Rai Uno au venit să îi ia interviu. Problema a fost că Diana Șoșoacă a izbucnit nervos în timpul discuției, iar scandalul a fost imens.

De ce s-a certat Diana Șoșoacă cu ziariștii italieni? Imagini exclusive

Subiectul a fost dezbătut intens și în presa din Italia, iar site-ul La Stampa a scris că jurnalista Lucia Goracci și echipa sa de filmare au fost sechestrați în România după un interviu cu senatoarea antivaccin Diana Șoșoacă. După ce jurnalista a întrebat-o despre modul în care a fost gestionată pandemia în România și condițiile din spitale, Diana Șoșoacă a blocat echipa în biroul ei și a sunat la poliție.

Reportera italiană a fost chestionată și percheziționată de polițiști și a putut pleca după 8 ore, mulțumită intervenției ambasadei Italiei. Femeia a scris în plângerea de la Poliție că Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a mușcat-o de mână.

Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie.

După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotărăște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa, zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă, spune jurnalista Lucia Goracci care subliniază că în acel moment a fugit pe scara blocului.

Drept urmare, Dumitru Silvestru Şoşoacă a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost acuzat de ultraj. Acesta a fost pus sub control judidicar pentru 60 de zile.

Senatoarea revoltată pe foștii colegi

Diana Șoșoacă i-a criticat dur, într-o postare pe Facebook, pe George Simion, din AUR, și pe eurodepudatul Chris Terheș pentru că nu i-au luat apărarea în cazul cu ziarista italiană. Despre acesta din urmă senatoarea a declarat: „Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”.

Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!, a declarat senatoarea, făcând aluzie la George Simion.

Foto: Romaniatv.net

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.