Netflix si in Romania

netflix

Romania incepe sa devina o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile firme al lumii. Domeniul online a luat avant si isi face aparitia si la noi platforma Netlix, care detine o arhiva online de mii de filme si seriale TV şi  este disponibila si la noi incepand de miercuri.

Cei care se abonează pe site-ul https://www.netflix.com/ro/ beneficiaza de gratuitate timp de o luna, dupa care trebuie sa plateasca. Abonamentele sunt trei la numar si nu sunt mari, avand in vedere continutul platformei. Cel mai ieftin este de 7,99 de euro pe luna si permite vizualizarea continutului pe un singur ecran. Pentru utilizatorii romani sunt disponibile doua variante, unul cu o valoare de 9,99 euro si permite vizionarea HD si folosirea a doua ecrane in acelasi timp, si altul cu o valoare de 11,99 euro, care permite si vizionarea Ultra HD si folosirea a patru ecrane in acelasi timp.

Printre serialele disponibile gasim „Dexter”, „Arrow”, „Spartacus”, „Better Call Saul”, „Hannibal” etc. Netflix face parte din strategia acestei companii de a se extindel, fiind prezenta in peste 70 de teritorii la nivel international.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *