Sistem Desktop CHS Gamer Open – Design si pret unic

Sistem Desktop CHS Gamer Open

Cauti un PC si nu stii ce sa iti iei, acest sistem face ca visurile tale sa devina realitate. Este, fara doar si poate, unul dintre cele mai bune calculatore de pe piata si cel mai ciudat ca si constructie.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistem Desktop CHS Gamer Open te va duce intr-o lume virtuala, o lume a gaming-ului nemaiintalnita pana acum. Propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i5, modelul Haswell, la 3200 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 3.400 Mhz, face ca sistemul sa zboare.

Ca si cum acest lucru ar fi putin, calculatoul are si 8 GB DDR3. Cum toata lumea are proleme cu jocurile de ultima generatie, nu insa si pentru Sistem Desktop CHS Gamer Open, pentru ca a fost echipat cu placa video Nvidia GeForce GTX 960 de 2 GB GDDR5.

Spatiul de stocare este impresionant si el, cei 1TB la 7200 rpm si 120 GB SSD sunt arhisuficienti. Indicat este sa va instalati sistemul de operare pe hardul SSD, avand astfel o viteza mult superioara.

Sistem Desktop CHS Gamer Open beneficiaza si de o unitate optica DVD+/-RW pentru o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde.

Carcasa sistemului are nu mai putin de 10 Kg, avand o racire foarte buna.

Sistem Desktop CHS Gamer Open vine Ubuntu 15.10 instalat, insa va recomandam Windows 10, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum.

Sistemul beneficiaza si de o placa de retea, pentru a fi conectat la net fara fir. La Sistemul Desktop CHS Gamer Open, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Acestui PC ii trebuie un monitor pe masura, iar noi va recomandam Monitor LED ASUS 27 de inchi, care poate fi vazut si comandat aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

2 Comments

  1. 4.89900 ron? pe bune, un pc (worksation pt lucru care duce si jocuri noi) pe componente ma costat 1600 ron cu procesor mai bun adica un i7 + placa de baza , 8 gb ddr3, placa video nvidia quadro 4000, hdd 1 tr…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *