Cand va fi lansat Samsung Galaxy S7 Mini? Vezi aici

samsung s7 mini

Conform unor zvonuri de pe piata Samsung urmeaza sa lanseze Galaxy S7 Mini. Sud-coreeni isi doresc sa satisfaca si clientii care considera ca modelul normal de Galaxy S7 este prea mare si, astfel, vor lansa si modelul mini de 4,7 inch.

Super oferte la telefoane de top:

  1. Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold – Vezi aici oferta
  2. Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Vezi oferta aici
  3. HTC One M9, 32GB, 4G, Metal Grey – Vezi oferta aici

Sub carcasa modelul va fi identic cu Galaxy S7. Astfel, gasim procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM si spatiu de stocare care porneste de la 32 GB si care pot fi extins printr-un card microSD.

Cei de la Samsung afirma ca procesorul lui Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decat cel de pe modelele anterioare. Camera foto beneficiaza de tehnologia Dual Pixel, fiind prima camera de acest fel disponibila pe un smartphone. ”Camera telefonului va avea pixeli cu 30% mai mari decat la iPhone 6s Plus”, spun cei de la Samsung. Astfel, fotografii la lumina scazuta vor fi mai clare ca niciodata. Camera principala are 12 MP, iar cea frontala are 5 MP.

Design-ul noului smartphone nu este diferit fata de modelul anterior. Samsung Galaxy S7 si Edge sunt rezistente la apa, acestea pot fi scufundate in apa de pana la 1,5 metri timp de 30 de minute.

Un anunt oficial nu a fost facut inca, dar daca ne uitam în istorie vedem ca mereu au fost lansate astfel de modele.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *