Asus ROG GT51 – Un PC monstru

Asus ROG GT51

Noul Asus ROG GT51 este cel mai frumos si puternic desktop aparut anul acesta la CES. Carcasa construita din plastic, cupru si titan arata ca din filmele SF. Nu cred ca exista persoana care sa nu isi doreasca un asemenea PC. Pe langa designul futurist sub carcasa se afla o adevarata bestie tehnologica.

––>>> Click aici sa vezi oferta Asus ROG la noi in tara! <<<––

Asus ROG GT51, nu este doar un PC, el este tatal lor. Lumea in care vei intra cu acest PC este unica. Gaming-ul nu va mai cunoaste limite, iar aplicatiile vor zbura, nu vei mai sti ce e inseamna sa astepti.

Asus ROG GT51 este propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, si are doua placi grafice, cum ar fi Nvidia Titan X, restul componentelor vor fi configurate la preturi cat mai mici.

Asus ROG GT51 are nevoie de Windows 10 instalat, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum. Carcasa construita din plastic, cupru si titan arata ca din filmele SF. Unui asemenea calculator ii sta bine un monitor pe masura si noi va recomandam modelul LED ASUS 23 inch, Full HD, care poate fi vazut si comandat aici.

La Asus ROG GT51, nu exista inca un pret afisat.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *