Sistem Desktop TREND PERFORMANCE – Pret si specificatii tehnice

Sistem Desktop TREND PERFORMANCE

Alege in cunostiinta de cauza un PC care sa iti satisfaca pretentiile. Cauti un PC si nu stii ce sa iti iei, acest sistem face ca visurile tale sa devina realitate. Este, fara doar si poate, unul dintre cele mai bune calculatore de pe piata si cel mai ciudat ca si constructie.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sistemul Desktop TREND PERFORMANCE te va duce intr-o lume virtuala, o lume a gaming-ului nemaiintalnita pana acum. Propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, modelul Haswell, la 4000 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 4.800 Mhz, face ca sistemul sa zboare.

Ca si cum acest lucru ar fi putin, calculatoul are si 16 GB DDR3. Cum toata lumea are proleme cu jocurile de ultima generatie, nu insa si pentru Sistemul Desktop TREND PERFORMANCE, pentru ca a fost echipat cu placa video Nvidia GeForce GT 730 de 2 GB GDDR3.

Spatiul de stocare este impresionant si el, cei 1TB la 7200 rpm sunt arhisuficienti. Sistemul Desktop TREND PERFORMANCE beneficiaza si de o unitate optica DVD+/-RW pentru o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde.

Carcasa sistemului are nu mai putin de 7 Kg, avand o racire foarte buna.

Sistemul Desktop TREND PERFORMANCE vine Ubuntu 15.10 instalat, insa va recomandam Windows 10, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum.

Sistemul beneficiaza si de o placa de retea, pentru a fi conectat la net fara fir. La Sistemul Desktop TREND PERFORMANCE, raportul calitate – pret este printre cel mai bun.

Acestui PC ii trebuie un monitor pe masura, iar noi va recomandam Monitor LED ASUS 27 de inchi, care poate fi vazut si comandat aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *