Black Friday eMag – Reduceri de pana la 80 la suta

emag-black-friday

Emag a anuntat cum va fi anul acesta Black Friday. Va fi cel mai mare shoping din istorie, fiind puse la vanzare cu reduceri maxime la 1.000.000 de produse, dublu fata de anul trecut.

––>>> Click aici sa vezi ce propune eMag de Black Friday! <<<––

Update Black Friday eMag

Au aparut primele produse care vor fi la reducere de Black Friday:

1.000.000 de produse vor fi scoase la reduceri care insumeaza 35 milioane euro. Valoarea estimata a comenzilor pentru editia de anul acesta ajunge la 250 de milioane de lei.

Stocuri de produse din oferta:

Anul acesta se poate cumpara si in rate. 36 de rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank (pentru produsele vandute de eMAG).

Vineri, 18 noiembrie va fi ziua in care preturile vor scadea dramatic. Black Friday a fost adusa de eMAG in România, in 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

Reduceri mari vom gasi la toate produsele, intre 30 si 80 la suta, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

“Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Comform yoda.ro cel mai mare discount va fi in valoare de 5000 lei la un televizor.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *